Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2011-12-16, 16:25 Niemozliwe!
Radiomir jest skonczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po probach psucia,naprawiania i znowu psucia - w koncu jest taki jaki byc powinien.
Koperta: Getat lub Jackson
Tarcza:Standardowa, przemalowana od podstaw i lumowana przeze mnie
Wskazowki: Athaya
Mechanizm: Molnia 3601
Pasek: Blueradish
Kilka szczegolow tarczy po malowaniu - polozylem 5 warstw.Udalo sie nadac fajna fakture poprzez psikniecie minimalna iloscia farby na koniec malowania:
No i kompletny zegarek:
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-12-16, 16:29, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#8 Wysłany: 2011-12-16, 16:52
Ja mam - wytnij sobie z nakretki od dezodorantu ring, kup odpowiednie wskazowki, przyklej tarcze na tasme,zmien walek na molniowy ktory przypasuje do koronki.Wsio
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
#15 Wysłany: 2011-12-16, 18:16
Blaz napisał/a:
Fajna ta czarna luma.
Ha!Zauwazyles
Luma jest ciemnoszara - osiagnalem ten efekt w sumie przypadkiem,kiedy mylem tarcze benzyna ekstarkcyjna.Swieci tak samo,tylko fajniej wyglada
Rudi:Dziala tak samo jak glow.inc, czyli swietnie