Chaos informacyjny się zakradł.
Mrovce nie zaparował mudman, jeno podzielił się info, że gdzieś, komuś, cośtam.
Po czym troszkę pouogólniał .
Podyskutowaliśmy, nawet intensywnie i rozeszliśmy się w pokoju.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#32 Wysłany: 2011-12-16, 15:54
Akurat Netrunnera bym o to nie pytał , bo to diler i marketingowiec ... to co ma powiedzieć szczerze ... że :
a) paruje bo kupiony na ebay , poza dystrybutorem z Polski .
b) jeśli kupiony u nas w sklepie dystrybutora , to wina użytkownika który codziennie używa zegarka nie zgodnie z przeznaczeniem lub był otwierany a bateria była wymieniana w punkcie ( dojenia krów ) nie autoryzowanym serwisie , bez pomiaru szczelności .
c) kup Pan zegarek u nas to tak nie będzie .
d) zdarza się nawet najlepszym ( w tą opowiedz nie wierzę osobiście)
e) nie odpowie , bo po co .
f) poda adres serwisu i podejdzie profesjonalnie do sprawy ( tak jak powinno być) .
GrzecH, ale jak zegarek paruje od środka w lecie to ewidentnie świadczy o nieszczelności koperty, mogę zrozumieć zaparowanie w zegarku "elektronicznym" zimą przy nagłej zmianie temperatury, jak jest prąd to jest i ciepło śladowe bo śladowe ale jest, jak zegarek zmieni gwałtownie temperaturę zewnętrzną to może choć nie powinno pojawić się zaparowanie. Latem coś takiego w szczelnym zegarku jest raczej niemożliwe.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#35 Wysłany: 2011-12-16, 16:07
Svedos napisał/a:
GrzecH, ale jak zegarek paruje od środka w lecie to ewidentnie świadczy o nieszczelności koperty, mogę zrozumieć zaparowanie w zegarku "elektronicznym" zimą przy nagłej zmianie temperatury, jak jest prąd to jest i ciepło śladowe bo śladowe ale jest, jak zegarek zmieni gwałtownie temperaturę zewnętrzną to może choć nie powinno pojawić się zaparowanie. Latem coś takiego w szczelnym zegarku jest raczej niemożliwe.
Tyś jest mój Miszcz - skoro tak mówisz - była nieszczelna.