Moja poszla dosc szybko w cholere, ale za to pasuje mi do gwintu koncowka ze sztyftem z takiego recznego "wyciskacza", mosiezny uchwyt, z jednej strony sztyft, z drugiej widelki do teleskopow.
Ta jest porzadna - "narzedzie" kosztowalo prawie tyle, co caly przybornik z tym niebieskim czyms, co pokazujesz - i jak nie daje rady wycisnac recznie (na ogol daje) to wkrecam w praske.
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 363 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 2011-12-14, 17:41
Napisałem do jednego chińczyka, który sprzedaje te niebieskie cuda na ebaju. Ponieważ nie wiedziałem jak wstawić zdjęcie - opisałem po angielsku problem. Widocznie mój angielski jest gorszy niż myślałem, bo odpisał "czy chodzi ci o coś takiego? i tu link do jego aukcji z jakąś skrobaczką do stóp...
Napisałem do jednego chińczyka, który sprzedaje te niebieskie cuda na ebaju. Ponieważ nie wiedziałem jak wstawić zdjęcie - opisałem po angielsku problem. Widocznie mój angielski jest gorszy niż myślałem, bo odpisał "czy chodzi ci o coś takiego? i tu link do jego aukcji z jakąś skrobaczką do stóp...
heheh
Kup nowe, bedzie na dawcę
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 1717 Skąd: Wlkp
#6 Wysłany: 2011-12-15, 11:45
boldy napisał/a:
Napisałem do jednego chińczyka, .... Widocznie mój angielski jest gorszy niż myślałem, bo odpisał "czy chodzi ci o coś takiego? i tu link do jego aukcji z jakąś skrobaczką do stóp...
Stawiam na jego braki. Ale dzięki za wywołanie uśmiechu choć w zasadzie Chińczykowi powinienem podziękować
A swoją drogą sprawdź w KrólNecie
_________________ It's better to burn out than to fade away ...
Dzięki, mnie bardziej chodziło o to, żeby kupić 100 szt końcówek i mieć spokój na kilka lat. Tych niebieskich "baz" mam już kilka. Końcówki po kilkunastu/dziesięciu bransoletach się kończą...
Dzięki za zainteresowanie tematem. Będę sobie szperał w sieci. Jak mi przejdzie trauma, to znowu do jakiegoś Chińczyka napisze zapytanie
-----------------------------------
2011-12-18 - no i znalazłem i klinąłem, po temacie.
Ostatnio zmieniony przez boldy 2011-12-18, 19:57, w całości zmieniany 1 raz