Czarny szturmaniec jakoś nie gada do mnie, za to mały 38mm poliocik bardzo Musiałbym na zlocie przymierzyć, ale w sumie po wrzuceniu na bund strap nie powinno być tragedii z rozmiarem
Ten RT kusi, gdyby nie to że mam awersję do świnek morskich
Hamilton jest świetny, ale jak się do niego na serio przymierzyłem -to osłabłem od tych wszystkich cypinderków Trochę wstyd mieć w zegarku funkcje które nawet nie wiem do czego służą ...
Tak że Strielka.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#25 Wysłany: 2011-12-05, 17:04
Iks1984 napisał/a:
A drugi mój No jakoś gada do mnie, co zrobić Ciekawe czy uda się ustrzelić w dobrej cenie
Na Zatoce jest jedna aukcja --> KLIK , używany, pewnie dojdzie do 500-600€. Okres przedświąteczny to nie jest dobry czas na takie zakupy imo. Polowałbym po Nowym Roku, wtedy powinno się udać za max 550€ za nówkę. Od dawna troszkę śledzę aukcje tego modelu.
EDYTA: jest też wersja z całą czarną tarczą --> KLIK , ale opcja "Best offer" zniechęca do zakupu.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-12-05, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#29 Wysłany: 2011-12-05, 17:17
Ma 3 RT-ki w ofercie, to prywatny sprzedawca, nie ma swoich zdjęć .. Dziwnie to wygląda. Ale nie słyszałem, by ktoś podrabiał akurat te modele .. Zresztą Revue Thommen to marka nieco niszowa, nie jest chyba masowo podrabiana.