Witojcie!,
Po długich wyglądaniach i poszukiwania udało mi się nabyć Uran'a - po zobaczeniu go dość dawno u M.Gordona postanowiłem nie być gorszy i jakiegoś pozyskać. Przypadkowo w czasie wertowania jednego z portali aukc. natrafiłem na kończącą się właśnie aukcję- cen mówiła za siebie - jak mnie nie kupisz toś głupi. W związku z tym ,że jest jeszcze w drodze z Czech - zdjęcia z auckji
Jeśli ktoś z szanownych kumotrów posiada również jakiegoś promieniującego -zapraszam do chwalenia się.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#2 Wysłany: 2011-12-01, 20:41
Miałem, ale wydałem przy pierwszej reorganizacji. Jeden z zaledwie kilku zegarków, któer jednak wziąłbym z powrotem... Có, zycie, cięcie było nieco za głębokie . Fajne... maleństwo. Rozmiar tego cudeńka jest jednak rozczarowująco mały
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#7 Wysłany: 2011-12-02, 17:36
Mam,ale nie tak ładnego jak Twój
armian [Usunięty]
#8 Wysłany: 2011-12-03, 22:44
buran - twój jest równie zawodowy! też był na aukcji u tego samego sprzedawcy u kt. ja nabyłem swojego ale o dosłownie grosze ktoś mnie przeskoczył w licytacji. Teraz czarny i taki jak Twój i będę polował na kolejne Leningrady, Swiety, Rosije itp.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#9 Wysłany: 2011-12-04, 08:40
Fajne te maluszki,zwróć uwagę na Moskwy,stosunkowo łatwo zebrać wszystkie odmiany.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Moskwy zdecydowanie łatwiej Ciężej z większymi co prawda bo większość złotych straciła koperty ale i tak warto szukać. Na czeskim aukro jest jeden uran jakby ktoś reflektował.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#12 Wysłany: 2011-12-04, 20:47
Witam
Na początek się przedstawię. Mam na imię Krzysztof i od pewnego czasu kolekcjonuje zegarki.
Na celowniku mam radzieckie, polskie i Ruhle chronografy.
Co do Uran-ów to mam takie trzy: