Koledzy pomóżcie, jako że ostatnio wszystko jest bardzo ok, chcę kupić zegarek.
Musi to być tzw. kostka, dobrze by było jakby tarcza nie byłą czarna, może być chrono, albo pilot.
Koszt no taki bez przesady bo kasa zamrożona pod sokoła, powiedzmy 300-400pln, choć jak macie tańsze propozycję to jak najbardziej rozważę.
Narazie myślę nad TAO, niestety nie ma opcji z jasną tarczą
wchodzi w grę również prostokąt, koniecznie analog
Tomirek podaj link do sklepu, po wpisaniu symbolu tego zegarka z zawieszki, wyświetlił się zegarek ale tylko z datownikiem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#5 Wysłany: 2011-07-19, 15:45
daniels4 napisał/a:
wchodzi w grę również prostokąt, koniecznie analog
Tomirek podaj link do sklepu, po wpisaniu symbolu tego zegarka z zawieszki, wyświetlił się zegarek ale tylko z datownikiem.
...Podkreślajcie linki, albo dawajcie inne kolory, pogrubione może, nie wiem,. Dobrze by było jakby się odznaczały, bo nie wiadomo od razu, że to jest link.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-19, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bardzo ładny, jednak ma ciemną tarczę (a narazie tylko takie mam w kolekcji i chce to zmienić) no i sporo poza budżetem
Kurcze spodziewałem się większego odzewu
Za mało kasiory mam na kostkę czy słaby wybór, bo nie wiem o co chodzi, no chyba że mnie nie lubicie
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#9 Wysłany: 2011-07-19, 22:19
A może takie Seiko? W górnej granicy budżetu .. --> TUTAJ KLIK
mierzejewski [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-12-02, 10:42 Automat z kwadrartowa koperta do 1000pln
Juz od jakiegos czasu chodzilem z zamiarem kupna jakiegos zegarka z kwadratowoa koperta.
Tak sie sklada, ze ida swieta i mam zgode od malzonki na zrealizowanie swojej zachcianki
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#13 Wysłany: 2011-12-02, 17:07
mierzejewski, - jak kostka to tylko Tonneau - lekko ponad budżet - dla mnie nr. 1.
Nad Red Square też się zastanawiałem. Chwilowo inny VE chce popełnić ale Square czerwony na paseczku też wymiata