Rozumiem że ta mała tarcza to rezerwa chodu. Jaki jest przelicznik do niej no chyba że te 7 dni chodzi
Ogólnie przyjemny zegareczek, tylko chyba trochę za duży jak dla mnie, 47mm??
Sawim [Usunięty]
#3 Wysłany: 2009-08-23, 10:44
qbapiasek napisał:
Rozumiem że ta mała tarcza to rezerwa chodu. Jaki jest przelicznik do niej no chyba że te 7 dni chodzi
Ogólnie przyjemny zegareczek, tylko chyba trochę za duży jak dla mnie, 47mm??
Wręcz nawet 48mm bez koronki, i 12mm grubości, ale tylko 80g wagi. A to małe, to kolejne dni tygodnia pokazuje, taki day date nietypowy
#4 Wysłany: 2009-08-23, 11:02
A jak oceniasz jego wykonanie? Np. w porównaniu do innych chińczyków jeśli to możliwe?
Sawim [Usunięty]
#5 Wysłany: 2009-08-23, 12:30
Co do jakości wykonania, to moge Herc`a porównać tylko z MM, bo takową miałem, i powiedziałbym, że nie jest gorzej. Może z wyjątkiem pasków i teleskopów, bo te w przypadku Herc`a są wyjątkowo daremne, o czym jednak producent zdaje się wiedzieć, dołączając do każdego zegarka 2 komplety pasków tak, żeby na miesiąc noszenia starczyły
To chyba tylko ja jej nie lubię Ale obiecuję polubić jak tylko zobaczę jakies ich zegarki zamiast oryginałów z zamazanymi nazwami i napaćkanym "HERC"w ofercie ... Ten jest nawet-nawet, udam że nie widzę IWC
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2009-08-23, 20:29
Jak świeci w nocy i co to za szkło?
Ramirez Gość
#8 Wysłany: 2009-08-24, 11:27
Czy on naprawdę tylko chromowany, czy opis "stainless stell back" od "innego modelu:
Jśli nie to do stalowej MM sie nie umywa.
Sawim [Usunięty]
#9 Wysłany: 2009-08-25, 12:56
Blaz napisał:
Jak świeci w nocy i co to za szkło?
Szkło to kryształ, "scratchproof" wg. producenta. A zdjęcie tego jak świeci postaram się zrobić i wkleić wieczorem.
malymike86 [Usunięty]
#10 Wysłany: 2009-12-18, 23:27
Jak dla mnie za duża koronka, zegarek jest olbrzymi a jeszcze ta koronka tak odstaje, ale ogólnie ładny, widać niebieski odcień szkiełka, bardzo gustowny .