Ja noszę zegarek nisko, w miejscu zginania dłoni i z tym Steinhartem na ręku właśnie dłoni zgiąć nie mogłem
Smoku ja też noszę nisko i z żadnym z moich nie miałem problemów - Boschett, Artego, Anchar, 47mm pilotka, brązowa Invicta która też nie była maluszkiem, kwarcowa Adriatica w nieco podobnej kwadratowej kopercie (żeby wymienić tylko te większe, cięższe i rzekomo niewygodne)... no i jakoś nie mam ran, blizn czy zadrapań od koronki Wiesz, można zegarek opuścić jeszcze bardziej, tak żeby był już praktycznie na dłoni, ale wtedy żaden, nawet najmniejszy, najdelikatniejszy i pozbawiony koronki w ogóle nie będzie wygodny
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#63 Wysłany: 2011-12-03, 21:58
Najwygodniejszy to jest Bullhead
Tylko te mendy z Citizena zrobiły Bullheada Eco Drive w edycji limitowanej , gdyby to była jakaś przeszkoda produkować seryjny model w kopercie tego typu.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!