#1 Wysłany: 2011-12-01, 20:07 Gadżety dla melepety
Słuchajcie słuchajcie
Padł pomysł na jakiś gadżecik forumowy (kufiel, kubiek, kieliszki itp. itd.)
Znajoma firma reklamowa ma przygotować jakieś propozycje ok. 5-10 gadżetów dla nas.
Szanowna Pani właściciel tejże firmy ma jakiś pomysł na tło, wzór lub coś innego i potrzebuje zdjęcie mechanizmu zegarka w formie jpg.
Więc kieruję prośbę do kumotrów, którzy fotopstryczki mają opanowane co najmniej lepiej ode mnie, aby wybrali jakąś fotkę z własnych zapasów lub pstryknęli coś ciekawego. Myślę, że najlepsze będą fotki mechanizmów od majfriendów (coby bojówki Kizi nie posądzały nas o wycieranie sobie gąb słiss kłalitą )
Jeżeli jest ktoś chętny to ja będę bardzo wdzięczny
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ostatnio zmieniony przez 2012-04-25, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-12-01, 20:20 Re: Gadżety dla melepety
Remik napisał/a:
Słuchajcie słuchajcie
Padł pomysł na jakiś gadżecik forumowy (kufiel, kubiek, kieliszki itp. itd.)
Remik bardzo ciekawa kompilacja , a czytanie powieści - szczególnie przygodowych - służy rozwijaniu wyobraźni
Co do zdjęć to ja na takim kuflu etc. jeżeli chodzi o mechy to widziałbym chętnie moje K-43
Ostatnio zmieniony przez Monter 2011-12-01, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#13 Wysłany: 2011-12-01, 21:54
Monter napisał/a:
Ja bym chcial taki mechanizm np, K-43 w formie breloczka
To jest niegłupi pomysł. Muszę sprawdzić czy mam jeszcze tlen w butli, może by się udało zatopić jakiegoś wraka w szkle butelkowym. Niestety obawiam się że to co wyjdzie będzie za duże i zbyt kruche