#1 Wysłany: 2011-11-30, 20:51 Koszulki ciut inne ZAPISY
Zaczynamy zapisy. Jak we wcześniejszych tego typu projektach proszę kopiować listę i wklejać w swój post dopisując się. Myślę, że czas jaki przeznaczymy na zapisy to 11 dni czyli kończymy 11 grudnia o godz. 23:59. Prośba do kolegów moderatorów: Czy istnieje możliwość przesłania 1 wiadomości do wszystkich użytkowników forum o rozpoczętych zapisach na koszulki? Uniknęlibyśmy później żali i rwania koszul, że niby nic nie wiedziałem tudzież nie zdążyłem. Dostępne kolory podam jutro (postaram się do południa). Na pewno biała poniżej 40PLN oraz czarna + ewentualne kolory poniżej 60 PLN Ostateczne kwoty zostaną podane po zamknięciu listy
a jaki wzór wygrał?
- no i jaka rozmiarówka?
bo czasem L jest z luzem a czasem XL przyciasnawa
+ 1 w przypadku dwóch poprzednich koszulek, XL były zdecydowanie większe niż XL, a nawet XXL z popularnych sieciówek (House, Big Star itp.) Może dałoby radę podczepić dla porównania rozmiarówkę z poprzedniej edycji?
edyta: już znalazłem, w związku z tym mam prośbę o zmierzenie szerokości i długości koszulki coby rozmiarówka była w analogicznej formie jak w koszulkach poprzednich. Zapisuję się na bank na 1 szt. ale chciałbym podać dobry rozmiar
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-01, 16:05, w całości zmieniany 1 raz