Szczerze powiem "wieje nudą". Zanabyłem jeden model Tao z tych nowoczesnych i po dwóch dniach sprzedałem . Robił zajefajne wrażenie, które szybko gasło
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#22 Wysłany: 2011-11-30, 19:50
Santino napisał/a:
Janek, A jest analogiczny model Cartiera?
Taki Jump Hour?
Masz jakąś fotę pod ręką?
Jump hour jest,z serii rotonde,ale bez takiego fikusnego sekundnika.No i tylko w bialym zlocie (25k funtow, ref W1553851) i zoltym zlocie (24k funtow, ref W1553751).
Ale wiesz co?Kupilem Idze zlote okulary cartiera (takie 10-15 letnie) i jesli jakosc zegarkow jest taka jak jakosc okularow, to szkoda czasu,bo to samo znajdziesz o wiele taniej (np. wedlug mnie nie ma w ogole roznicy w jakosci wykonania pomiedzy ray-banami aviatorami i tymi cartierami).
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 335 Skąd: 3city
#27 Wysłany: 2011-11-30, 21:43
Okienko godziny w TAO mogłoby być nieco większe chyba.
A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi
Czino [Usunięty]
#28 Wysłany: 2011-11-30, 22:21
Santino napisał/a:
To już nie rolek?
Oczywiście, że na pierwszym miejscu zawsze mill, ale tego już parnis wypuścił i musi mnie póki co zaspokoić, a takiego dobrego homage'a AP RO niestety nie ma