Sylwek - A nawet mi nie mów - każdego zegarka mi szkoda, a to jeszcze nie koniec. Kiedyś już miałem podobny etap jak zabrałem się za wyprzedaż dużej części "staruszków", zostawiłem sobie najładniejsze egzemplarze i ich nie tknę nigdy. Za to do tych nowszych zegarków zawsze można wrócić w przyszłości i na to liczę
Adam - dzięki!
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-11-30, 12:06, w całości zmieniany 1 raz
Jakby się jeszcze udało ją upolować...a lekko nie jest. Jak w ciągu miesiąca lub dwóch się nie uda to już Was się będę radził co w zastępstwo wziąć, a kilka alternatyw już mam
Sylwek - jedną ofertę już mam, gromadzę środki, ale to też kwestia samej transakcji, bo będzie robiona przez forum zagramaniczne i boję się tyle kasy słać bez jakichkolwiek zabezpieczeń Innej oferty nie widziałem (w tej kasie oczywiście), a od dwóch tygodni regularnie obczajam wszystkie bazary forumowe świata
shi_ra - dziękować Wczoraj też pierwsze bylo najlepsze...może powinienem robić i wrzucać tylko jedno, a nie męczyć się bezsensownie