#1 Wysłany: 2011-11-29, 22:34 Czy to dobry zegarek?
Być może powinienem wpisać tego posta w innym dziale... W razie czego proszę o przeniesienie. Pytanie: czy to oruginalny zegarek i solidny sprzedawca? Coś mi za tanie te Tissot'y. Oceńcie. Może ktoś kupował u niego i potwierdzi, że wszystko ok?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#2 Wysłany: 2011-11-29, 22:38
Ja bym nie zaryzykował - Tissoty są strasznie często podrabiane - pełno tego na Taobao itp. Nie miałem styczności z tym sprzedawcą (może faktycznie w Anglii są tak tanie) ale dla mnie cena lekko podejrzana. Zapytaj Janka siedzi na wyspach to Ci powie, czy da się tak tanio.
hmm, po wyguglowaniu pokazuje ceny w skąpcach, ceneo itp. na poziomie 1200zł więc imo te niecałe 800 które życzą sobie na tej aukcji jest jak najbardziej realne, ale... pewności nie ma
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-29, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#4 Wysłany: 2011-11-29, 22:42
Poproś sprzedającego o numer i dystrybutora, sprawdź, jak wszystko ok, to OK
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
Wszystkim chętnym na okazyjne Tissoty ku przestrodze :
ten konkretny kosztuje 1100 juanów, czyli około 180 dolarów.
Sprzedawca ma w zasadzie pełną ofertę z tej "zacnej stajni" w podobnie interesujacych cenach
Tissot to OSTATNIA marka jaką bym kupował wogóle, a poza certyfikowaną siecią sprzedaży - tym bardziej. "Wogóle", ponieważ nie wierze w "szokujące" występowanie w sposób masowy "podróbek" z kompletem pudełek, dokumentów itd, sprzedawanych za 600 zł.