#1 Wysłany: 2011-11-29, 19:51 Koszulki ciut inne dyskusja
Witam
Jako, że parę osób wyraziło chęć popełnienia kolejnych koszulek, otwieram temat do rozmowy o ewentualnym wyglądzie, wzorze, jakości, rodzaju koszulek i wszystkich innych związanych z tym problemach. Wzór wyjściowy, który pozwolił sobie wyjść z mojej biednej przepitej głowy jest taki:
Koszulki widoczne wyżej odbieram w dniu jutrzejszym (wybierałem najlepsze gatunkowo),
więc coś więcej i ewentualne zdjęcia jutro. Z góry informuję, że za te koszulki płaciłem cenę przy robionej jednej sztuce (czyli wyższą niż będzie w finale, w zależności od ilości chętnych)
tak więc:
1. Biała XXL (duży jestem ) - 42 zł brutto
2. Czarna XXL (wszystkie kolory inne niż biały) - ok. 60 zł brutto
Będzie również możliwość wyboru Polo, Longsleave. Jutro podam wszelkie szczegóły.
Moja propozycja jak wczesniej. Bez napisu chinawatches.pl. Geba na srodku tam gdzie orzelek na koszulce skorokopaczy ma sie pojawic.
Co do jakosci, nie zalezy mi by byla extra prima sort, wystaczy jak bedzi dobrej jakosci
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
1. Jaka technika nadruku?
2. Jakie koszulki bazowe?
3. Co te znaki oznaczają?
4. Czy nie da rady tych znaków zrobić takich jakby kaligrafowanych?
5. Proponuję same znaczki na klacie, a logo forum na karku.