Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#16 Wysłany: 2011-11-29, 11:36
To Metaxa - zaloze sie - tak podzialala, ja juz nie uzywam, kiedys tak odlecialem, ze po dwoch dniach mialem klopot wyladowac
split - ladna recenzja, no, no
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#21 Wysłany: 2011-11-29, 14:48
Haha, cieszę się, że wywołałem u Wau uśmiech, o to chodziło
Dzięki za miłe słowa. Metaxa 5*.
Sam zegarek - cóż, recenzja mówi wszystko.
Dziś wieczorem będzie epilog tej historii, a niebawem Bąk wróci w odcinku o Infantry.
[ Dodano: 2011-11-29, 15:19 ]
ALAMO napisał/a:
Aha - na bezelu to chyba jednak jest folia zabezpieczająca. Jak będziesz zdejmował to uważaj na kropnę
Rzeczywiście
Teraz wygląda normalnie
To się znajdzie w epilogu.
_________________ hrg.pl
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#27 Wysłany: 2011-11-30, 00:02
Epilog
Bąk idąc nadmorskim deptakiem z KS pod jedną ręką i kieliszkiem martini w drugiej zastanawiał się, czy dobrze zrobi, jeśli zainwestuje trochę pieniędzy wydziału na nowe sukienki dla KS. Jeszcze tego nie zrobił, z czystego lenistwa.
"W sumie - pomyślał - nie zganili mnie, nie potępili jakoś szczególnie. Wiadomo, zawsze znajdą się zazdrośnicy. No właśnie, a co jeśli drwią przez zazdrość? A co tam, może ją zatrzymam, zawsze mam trzy sypialnie w apartamecie w Hiltonie i KS może spać osobno...".
KS zrzuciła już fabryczny makijaż z bezela, wykonany z ohydnej folii. Paskudne szramy zniknęły z jej twarzy. "Lepiej, mała, znacznie lepiej" - Bąk popatrzył na jacht cumujący przy nabrzeżu i podpalił Dunhilla.
- Kochanie - KS wspięła się na palcach i szepnęła w pewnej chwili Bąkowi na ucho. - Czy... Czy mówiłam Ci już, że ta moja koronka na godzinie 10 to atrapa...?