A tak serio - to prawdopodobnie mały pikuś. Śrubka mocowania wałka niedokręcona.
Ale jak sam nie chcesz się z tym bawić to odeślij majfrendowi - przyśle Ci nowy.
No chyba, że jesteś kolejnym wcielenie Adiego i czarny PR robisz
_________________ Segoy
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-11-19, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Przeniosłem do wątków "pomocowych".
Tak jak chłopaki piszą - po 2 miesiącach masz nadal ochrone Paypal -jeśłi nim płaciłeś, zacznij spór i uzgodnij ze sprzedawca warunki wymiany.
Jest to prawdopodobnie znów kwestia wodzika, czyli "naprawy" zajmującej 2 minuty. Dziwne że ci OBA wysiadły z takimi objawami, bo to są rózne mechanizmy. W ST25 takich problemów do tej pory nie zgłaszano - jesteś pewien objawów ?
#7 Wysłany: 2011-11-20, 14:45
co do parnisa pandy to kolokwialnie mówiąc przestał chodzić,zegarmistrz mówi że ma podrdzewiały mechanizm.nie kazałem nic robić, bo chciałem wymienić ale daji watch zmienił stronę i nie ma nic na moim koncie że cokolwiek kupowałem.angielskiego nie znam zbyt dobrze ,i jestem w małej kropce .myślę że co do MM masz rację,daje się nakręcać można zmienić datę i ustawić wskazówkę GMT,nie działają wskazówki godzin i minut ??:radzę sobie z tym w ten sposób że jeśli zegarek zatrzyma się na 9 min 10 to nakręcam go o tej godzinie i śmiga dalej
Ostatnio zmieniony przez symela 2011-11-20, 15:08, w całości zmieniany 6 razy
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2011-11-20, 18:30
symela, nie musisz mieć nic na stronie że kupowałeś, piszesz do gościa wiadomość , krótko opisujesz o co kaman, a on zapewne odpisze Ci żebyś odesłał do wymiany.
Jak nie znasz angielskiego to z pewnością ktoś z kolegów Ci pomorze, możesz także z powodzeniem użyć translatora google bo i tak większość chińskich sprzedawców używa go do tłumaczenia.
Co do podrdzewiałego mechanizmu to jeszcze się z takim nie spotkałem a ST 25 przeszło przez moje ręce co najmniej kilkadziesiat.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-11-20, 18:32, w całości zmieniany 1 raz