Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#1 Wysłany: 2011-11-18, 14:59 Pasek z 'podwójną' klamrą
W kilku zegarkach widziałem klamry z 2 językami i dwoma rzędami dziurek w pasku, orientujecie się czy można kupić coś w tym typie, gdzie i za ile
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-11-18, 16:50
Tzw. modowce z tego słyną. Ma je także Hamilton. Paski modowców z takimi klamrami występują na allegro. Hamiltona na ebayu. I są tak z 10 razy droższe.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#6 Wysłany: 2011-11-18, 18:52
Blaz, Hamilton to zdecydowanie nie moja półka cenowa Pasek ma być do Parnisa U-Boata więc i skóra i guma powinny byc ok
Chomior, Ogólnie moim pierwszym pomysłem był pasek do jakiegś G, tylko patrze ze musiałbym przerabiac mocowania zeby to założyc na zwykły teleskop.
Ale to chyba da się ogarnąć, tylko chyba nie ma takich z matowymi klamrami.....
Tomek wielkie dzięki, sklep przeogromny i cenowo tez nie najgorzej, widze ze szykuje się cały wieczór oglądania
#15 Wysłany: 2011-12-08, 07:28 Pach do Hamiltona X-Winda
Witajcie, zwracam się z prośba do bardziej oblatanych w świecie kumotrów gdzie można nabyć cos takiego i czy jest sens kupować oryginał Cena pewnie w granicach porządnego Orienta Może jakiś zamiennik z dwoma rzędami dziurek, tak, żeby oryginalna klamerka podpasowała? (Mimo wszystko nie chciałbym z niej rezygnować bo jest dosyć charakterystyczna), no....albo w ostateczności coś w podobnym kolorze,stylu,klimacie do oryginalnego brązowego lotnika A może któryś z paskorobów wykonał by taki paseczek? Proszę o waszą pomoc i rady