#1 Wysłany: 2011-11-16, 22:29 Brak podbijania postów
Hej
Zakończyłem temat jednym postem i teraz chciałbym go odświeżyć. Niestety scaluje mi z ostatnim postem i nie podbija tematu. Nikt nawet nie zauważy, że coś się dzieje
To czytałem i oczywista zgadzam się z zarządem
Ale jak można sprawić aby odświeżyć temat zakończony własnym postem?
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Blaz [Usunięty]
#4 Wysłany: 2011-11-16, 22:38
Najlepiej zrobić to metodą gospodarską. Napisać do moda/admina jakiegoś, który tam się nawinie pod rękę, żeby walnął w temacie jakiegoś posta. A potem to już jak u ludzi.
Pies czy kot?: kot
#9 Wysłany: 2011-11-21, 03:19
Ja używam czasem jeszcze innej metody, bardzo złej i szatańskiej => kopiuję treść swojego ostatniego wpisu, potem go usuwam, dodaję nowy post, w którym wklejam poprzednią treść oraz dodaję novum, które chciałem przekazać i już, temat podbity
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2011-11-21, 15:23
suchotnik7 napisał/a:
Ja używam czasem jeszcze innej metody, bardzo złej i szatańskiej => kopiuję treść swojego ostatniego wpisu, potem go usuwam, dodaję nowy post, w którym wklejam poprzednią treść oraz dodaję novum, które chciałem przekazać i już, temat podbity
+1 - to dobra metoda
A automatyczne scalanie popieram w zupełności
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#12 Wysłany: 2011-11-22, 20:39
To może powitajmijmy na forum niejakiego Podbijacza?
Hasło użytkownika umieściłoby się w stopce, więc każdy potrzebujący mógłby zaznać dreszcyku podwójnej osobowości. A lenie mody na bazarze i tak by widziały, czy to czasem nie sprzedający.