potwierdzam, dostałem maila od sprzedawcy, tanie ma tylko pomarańczki. Z drugiej strony to zamiast kolejnego parnisa można mieć takiego wakacyjnego cudaka c'nie?
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#23 Wysłany: 2011-11-10, 23:54
Tego co prawda nie wziąłem, bo teraz negocjuję koszty dostawy, ale jak mi da dobrą cenę na wysyłki dwóch zegarków, to wezmę jeszcze ten, bo uwielbiam te wintydżowe koperty: http://precisiontimeco.co...-sm70082-a.html
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#27 Wysłany: 2011-11-11, 00:51
Dokładnie Daro, a takie tanie wakacyjne zegarki to w ogóle są najlepsze na wakacje - można je maltretować bez tych wszystkich wewnętrznych sprzeczności... Jak tak spojrzę na te moje biedne wakacyjne... Ło matko, kłality byłoby chyba szkoda
OK, dogadałem się z nimi i od razu biorę automata. Od razu powiem - są elastyczni, ale nie przy zakupach via e-bay. Tam mają sztywne, głupie warunki wysyłki i biorą po prawie 30 dolarów od sztuki za sziping i nie ma dyskusji, ile przedmiotów kupujesz.
Mnie postanowili przepuścić przez sklep i zrobić kolejną wysyłkę za 10 dolarów (zawsze kilkadziesiąt złotych w kieszeni, prawda?).
_________________ hrg.pl
maciek [Usunięty]
#28 Wysłany: 2011-11-11, 07:50
na stronie sklepu są te automaty w promo za 99$ + 28$ wysyłka. Pomarańczowe, żółte, czarne w stali i pvd. To imo dobra cena.