Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#16 Wysłany: 2011-10-28, 10:27
Chciałbym ja zobaczyć na normalnych zdjęciach, a nie tylko rendery. Tak jak na nią patrzę to lupa jest do wywalenia ale ryba może zostać. Świetne indeksy.
Tytułowy zegarek podoba mi się i to bardzo, bo nic nigdy do lupek nie miałem Tylko ten nieludzki rozmiar...44 byłby optymalny, a tak to chyba tylko na kombinezon i hop! do wanny.
Ale za to ta zegaryna do mnie gada i to baaardzo głośno:
Dostępna z tego co widzę tylko na Rakuten, w miarę normalna cena, circa 3k pln, ale do tego pewnie opłaty. Znacie jakieś inne sklepy gdzie byłaby do zobaczenia?
Tytułowy zegarek podoba mi się i to bardzo, bo nic nigdy do lupek nie miałem Tylko ten nieludzki rozmiar...44 byłby optymalny, a tak to chyba tylko na kombinezon i hop! do wanny.
Ale za to ta zegaryna do mnie gada i to baaardzo głośno:
a ja mam mocno mieszane uczucia!!! i podoba się i się nie podoba
ale wiem jedno żeby się przekonać musiałbym ponosić chwilę - jest to jeden z niewilu zegarków których nie kupiłbym w ciemno!
A mnie się lupka na "6" nawet widzi, w przeciwieństwie do lupki na "3", tarcza wydaje się po prostu bardziej symetryczna, za to to rybsko tam niepotrzebne imo