Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#46 Wysłany: 2011-10-17, 08:15
Tomek, to mnie że tak powiem ucieszyła Twoja opinia
Dzięki i się okaże...na zdjęciach wygląda super.
Troszkę się boję jego masywności, ale skoro masz 16,5 cm to może na moim nadgarstku też nie byłoby tragedii
pozdrawiam
piękny jest, może się uda uskładać do stycznia,lutego no i erło mogło by spaść trochę...
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#53 Wysłany: 2011-10-22, 10:15
Nie mam talentu jak Tomek ale takie dla zachęty...
Zegar naprawdę zrobiony bardzo dobrze. Żadnych niuansów, niedoróbek nie zauważyłem, precyzyjna robota. Szczotkowana powierzchnia koperty, detale, koronka, wszystko na plus.
Mechanizm ETA 2824-2 elabore, mam dokręcanie i stop sekundę, czego chcieć więcej...
Na razie od wczoraj od 12 w południe do teraz zrobił +7sek, ale świerzaczek, musi się ułożyć
Ogólnie naprawdę warto, Łukasz bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu.
M.in. zamienił mi tak krytykowany pasek powlekany gumą na obecną na zdjęciach .
I to była słuszna decyzja, aczkolwiek będę miał jeszcze dwa ładne pachy do niego. Jeden od Łukasza, steinharta a drugi Łysego
Także polecam
Mierzyłem wczoraj na spotkaniu ten zegarek i wrażenie wywarł naprawdę dobre - kawał świetnej cegły Wykonanie świetne. Wskazówki co prawda mogłyby być mniej "blaszane", no ale cóż. Aha - opcja na bransolecie w moim wypadku odpada na pewno. Na niej zegarek wygląda po prostu na zbyt wielki dla mojego nadgarstka. Na pasku jest dużo lepiej.