Woytec60, Stopsekunda mi do niczego nie jest potrzebna.
Ale dokręcanie - jak najbardziej.
Brak mnie strasznie wkurzał w Samuraju i nadal wkurza w FFF. Więcej nie mam bez dokręcania i chyba się szybko nie zdecyduję.
Podoba mi się strasznie! , tylko nie wiem czy na moim nadgarstku nie wyglądał by zbyt masywnie.
Czarna wersja jest ciekawa , ale ja bardziej bym się zastanawiał nad niebieską i srebrną
Tylko, że ten czarny jest trochę inny - niby model nazywa się tak samo, ale ten ma 45mm, inny bezel, mechanizm Miyoty itd. (na WO w opisie jest 500m wr a na amerkańskiej stronie 300, ale to drugorzędna sprawa) Na WatchObsession kosztuje 345Ł, więc wychodzi jednak sporo taniej niż czarny Triton 100ATM
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-13, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 [Usunięty]
#41 Wysłany: 2011-10-13, 15:49
To starszy model T100, też bardzo fajny.
Myślałem o nim ale nie podeszły mi cyfry wewnątrz indeksów, jakoś kojarzą mi się z Glicyne Combat Sub.
No i te niebieskie wstawki na bezelu i niebieski kolor cyfr.
Ożywia to tarczę ale chciałem jednolicie czarny "wystrój"
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#44 Wysłany: 2011-10-15, 22:36
Wojtek, super, graty, jeden z najbardziej spójnych nurków jakie widziałem ostatnio w takiej kasie... Chociaż wybrałbym chyba niebieskiego - zgodnie z nazwą:-)