#1 Wysłany: 2011-10-12, 12:34 Grawer na mostku 6497
Czy wiecie gdzie można byłoby zlecić zrobienie napisów grawerowanych ze złotym wypełnieniem na mostkach unitasa. Podejrzewam że trzeba byłoby zdjąć te mostki, a warsztat musiałby mieć pantograf. Może znacie jakiś warsztat zegarmistrzowski ze stoną online, co robi takie rzeczy?
Hehehe, też na to wpadłem
W przyszłym tygodniu będę przeprowadzał próbę. Znaczy grawer w Łodzi będzie przeprowadzał tą próbę.
Wprawdzie na Mołnii, a nie na unitasie, ale zobaczymy jaki będzie efekt.
#3 Wysłany: 2011-10-12, 13:17
to mam nadzieję Santino że wrzucisz zdjęcia, jak to wyszło. Tak się zastanawiałem, aby samemu zdjąć mostek i pójść do jakiego normalnego bateryjkarza zeby mi to wygrawerował, tylko oni nakładają trochę płytki ten grawer.
Ostatnio zmieniony przez Monter 2011-10-12, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#5 Wysłany: 2011-10-12, 16:05
Santino napisał/a:
Hehehe, też na to wpadłem
W przyszłym tygodniu będę przeprowadzał próbę. Znaczy grawer w Łodzi będzie przeprowadzał tą próbę.
Wprawdzie na Mołnii, a nie na unitasie, ale zobaczymy jaki będzie efekt.
Niestety - ów grawer, który miał się podjąć próby, uległ był zniknięciu. Nie odbiera telefonu, nie odpisujeani na SMS, ani na maila
Mostek i koronka zostały u niego
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#14 Wysłany: 2013-01-26, 00:03
Ewamilewski napisał/a:
Myślałem że znasz artystę - grawera.
tacy to tylko w Krakowie i dodam że tani nie są
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ewamilewski [Usunięty]
#15 Wysłany: 2013-01-26, 00:06
Dzięki. Jak masz kontakt to daj na PW.
Dzisiaj za byle zegarek 10000 wołają a na grawer skąpią .