#1535 Wysłany: 2011-10-07, 15:29
trza bedzie przed zakupem obadac w realu, ale jak tak sobie wyobrazam koperte i uszy w szczotce, czarny bezel szczotkowany i dodam tarcze jakie widze.... moze byc w pytke Co prawda ten G. Ger Lach to nie wiem kto zacz i spory taki, ale mozna przywyknac po 5 piwach
Tarcze i wskazòwki wyglądają b.fajnie ,wykonie na poziomie..nie ma to tamto..
Pomysł z nazwą super,ale co was podkusiło ,żeby na tarczy zegarka dać jeszcze to "cyferblatowe" L.
Samo,szlachetne G.Gerlach ,jak na deklu ,mnie by rozbroiło ,a tak...będę miał się czego czepiać.
Całość zapowiada się naprawdę nieźle
PS:rozumiem ,że czarnych bezeli do Dzika,
fizycznie nie ma na miejscu ?
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-10-07, 17:29, w całości zmieniany 2 razy
No bo popatrz
Małe literki - nazwa okrętu
Duże literki - numer taktyczny
Średnie literki - firma i już mamy trzy wielkości czcionki na niewielkiej w końcu tarczy, co daje eposoidalne wrażenie.
W dodatku nazwa G.Gerlach jest stosunkowo długa i ten napis w średniej czcionce zbytnio zdominował górną polowę tarczy. Zgrzyta mi to jakoś, ale muszę obejrzeć na żywca, bo tera to tylko gdybanie i tfurcy sie mogą zjeżyć niepotrzebnie .
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-10-07, 19:38, w całości zmieniany 4 razy