Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 602 Skąd: Wrocław
#1 Wysłany: 2011-10-07, 15:37 Zegarmistrz we Wrocławiu, co mi szkło w Vostoku wypoleruje..
jak w temacie, zna ktoś takiego jegomościa? tam gdzie byłem (drukarska, świdnicka oraz naprzeciw kameleonu, nowa) w ogóle nie chcą się za to zabrać (bo nie robią). Szukam zatem takiego co nie będzie mi mówił, że kawał porządnego szkła mam wymienić na pleksę, zna ktoś?
Pies czy kot?: pies
#13 Wysłany: 2012-01-10, 16:41
Poleci ktoś dobrego zegarmistrza we Wrocławiu?
Do zrobienia mam takie rzeczy: naoliwić rotor w Makaończyku bo jest strasznie głośny i usunąć parę paprochów z wewnętrznej strony szkiełka Mariny (mam nadzieję, że to paprochy, a nie wada szkła). Ile takie coś by kosztowało i jak długo trwało?
maciek [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-01-10, 17:45
Mroovkoyad napisał/a:
Poleci ktoś dobrego zegarmistrza we Wrocławiu?
Do zrobienia mam takie rzeczy: naoliwić rotor w Makaończyku bo jest strasznie głośny i usunąć parę paprochów z wewnętrznej strony szkiełka Mariny (mam nadzieję, że to paprochy, a nie wada szkła). Ile takie coś by kosztowało i jak długo trwało?
do tego dodam skrzyżowanie hallera/powstanców i serwis seiko vis a vis Galerii Grunwaldzkiej - robiłem tam kilka rzeczy i zawsze było ok.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-01-10, 17:51, w całości zmieniany 2 razy
thewickerman88 [Usunięty]
#15 Wysłany: 2012-01-10, 19:10
Ja dopiero z zegarkami zaczynam, ale miałem jedną Hermę ro reanimacji (bez szkła,niedziałający mechanizm i ogólnie dno) i pan z Seiko naprzeciw stacji paliw przy Pasażu grunwaldzkim poradził sobie doskonale. Podobno tylko coraz droższy się robi bo sporo polecany na forach. Przy dworcu jeszcze jakiegoś często polecają, ja jeszcze nie byłem, ale zamierzam przetestować bo miałbym bliżej niż na grunwald. (a akurat sława jest do naprawy)