Może wejdzie ktoś w zbiorowe zamówienie, bo jeszcze koronki by sie przydały i inne? Zawsze się kosztami szipingu można podzielić. No chyba, że ktoś ma na zbyciu?
Ostatnio zmieniony przez tara 2011-10-04, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Rysiek, jak masz Pay Paya to działamy. Wezmę jakieś szkiełka i koronkę z wałkiem. Sprzedawca ma sporo fajnych rzeczy. Jeśli komuś potrzebne bezele, koronki to pisać.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 244 Skąd: EOP,DJ,KR,CIN,GDA
#7 Wysłany: 2011-10-06, 12:46
Chętni na zamówienie zbiorowe może niech się dopisują.
#8 Wysłany: 2011-10-06, 13:00
Właśnie, tylko Rysiek zapomniał dodać, że szukamy kogoś z Pay Palem, który byłby w stanie pomóc. Robimy ściepę, zamawiamy, rozdzielamy, dzielimy sie kosztami. Kupowac po jednym szkiełku mija się z celem, a zapasik jakiś w domu zawsze się przyda. Podejmie sie ktoś tej tak bardzo odpowiedzialnej funkcji ?
Jeszcze jedno dzisiaj dostałem odowiedz od oficjalnego dystrybutora, że serwisują tylko zegarki Vostok Europe i nie mają częci do produktów Radzieckich. Oświećcie mnie czy szkiełko od współczesnej Amfy bedzie inne od tej zdiełanej w CCCP?
Ostatnio zmieniony przez tara 2011-10-06, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
Ja moge co nieco takze zamowic. Tylko czy szkła beda pasować? Mysle ze do zwyklych amfibii tak, a czy do beczek??
Aronus cos dzialał ze szkłami z blebaja
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Ostatnio zmieniony przez Monter 2011-10-06, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
tara [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-10-06, 20:01
Gumshield, zawsze mogę Ci podesłać moje rozpęknięte szkiełko od nowszej Amfy (jeszcze CCCP) i zobaczysz czy to jest to samo. Założę sie o dobre piwo, że będzie pasować.
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#12 Wysłany: 2011-10-07, 08:38
Ja zamawiałem to szkło i pasuje do beczki. Tylko trzeba pamiętać, że te szkła są bez pierścieni i te trzeba mieć z oryginalnych szkieł. Z tym zamówieniem zbiorowym to trochę się to nie kalkuluje, bo przesyłka z Rosji kosztuje 15 zł. Jakby zrobić zamówienie zbiorcze to można to 15 zł rozłożyć, ale do tego trzeba doliczyć koszt przesyłki w Polsce + koperty no i komuś za zaoszczędzone powiedzmy 7-8 zł musi się chcieć ogarnąć temat.
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#14 Wysłany: 2011-10-07, 14:05
Ale jak nie ma pierścienia to flaczków nie widać? W beczce może nie, ale np w sześciokątnej to często nawet wałek pomimo pierścienia widać, wydaje mi się, że w nowych amfach ten pierścień nawet jest szerszy, więc obawiałbym się tak bez pierścienia, ale to tylko moje obawy nie poparte doświadczeniem
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-10-07, 14:07, w całości zmieniany 2 razy
Tara, nie trzeba nie mial bym jak je przymierzyc, a na oko to nie ma sensu sprawdzac.
Svedos i Aronus- dzieki.
Znaczy sie musze z czasem kilka zanabyc i do tego jakies walki z koronkami..
Rysiek, nowe szkla do komndirow byly na alle. Koszt to chyba 12zl sztuka
Niby wiem ale chce potwierdzenia - czy do uszatej tez pasuja?
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..