Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2011-09-29, 11:34 GHOSTDOG - co z nim?
Koledzy proszę o pomoc.
Kupiłem od Ghostdog'a tarcze i wskazówki do maryny na bazarku za 50zł. Kasę wpłaciłem w niedziele w ubiegłym tygodniu. W środę otrzymałem ostatnią wiadomość, że wysłał we wtorek. Dziś mija kolejny dzień tarczy nie ma, kontaktu zero mimo, iż wypowiada się na forum - co robić?
Wojtek
_________________ Pozdrawiam
Wojtek
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-09-29, 11:35, w całości zmieniany 2 razy
olek [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-09-29, 12:00
spokojnie, może pw do niego nie dochodzą. Robiłem z nim interesy;) i to uczciwa osoba.
Jak się odezwie w jakimś temacie to go poproś o kontakt, pewnie jest tak jak Olek mówi.
#4 Wysłany: 2011-09-29, 12:03
bez nerwów, ja też czasami przez parę dni nie mam czasu na foruma...
a jeśli wysłał we wtorek ale wieczorem, to wiesz, ale dziś jest dopiero czwartek.
jutro powinieneś to dostać, choć też bym się nie zdziwił, jakby przyszło w poniedziałek.
bez nerw - 50 zł to też nie majątek- dla takiej kasy nie robiłby sobie siary chyba... poczekaj spokojnie aż się odezwie.
Zdaje się obronił magazynierkę ostatnio więc może zapił i stąd brak kontaktu z osobą
A serio to porządny chłopak i napewno problem ma podłoże techniczne - albo coś z PM, albo PP dała ciała.
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2011-09-29, 12:35
Ghostdog jest spoko chłopak. Podejrzewam, że po obronieniu magisterki gdzieś wyjechał.
Pies czy kot?: pies
#14 Wysłany: 2011-10-10, 09:47
Dziś po trzech tygodniach oczekiwania dotarła tarcza. Temat można skasować. Dziękuję. Niech to będzie przestroga dla wszystkich wysyłających listy niepolecone - nie warto oszczędzać dwóch złotych - czas to pieniądz