Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#17 Wysłany: 2011-09-10, 23:10
Czarna wersja mi nie podchodzi ale ta z kremową tarczą bardzo ciekawa. Ciężki wybór, jednak różnica w cenie między CFF0E002W spora. W cenie +-300 EURO mam już kilka innych ciekawy zegarków.
Nie ukrywam, że cena CFD0E002W była dużym plusem. Poszukam jeszcze trochę, może gdzieś znajdę go w dobrej cenie.
Czarna wersja mi nie podchodzi ale ta z kremową tarczą bardzo ciekawa. Ciężki wybór, jednak różnica w cenie między CFF0E002W spora. W cenie +-300 EURO mam już kilka innych ciekawy zegarków.
Nie ukrywam, że cena CFD0E002W była dużym plusem. Poszukam jeszcze trochę, może gdzieś znajdę go w dobrej cenie.
300 euro???
Na orientuhren.de byly po 199 jakis czas temu.
Pisz do czlowieka i bedzie dobrze tak jak wspomnialem wyzej.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#19 Wysłany: 2011-09-16, 22:14
Niestety, Oriencik w wybranej wersji jest niedostępny Z tego powodu nastąpi realizacja kolejnej pozycji z listy Oczywiście poszukiwania Orienta nadal będą prowadzone...
Edyta:
Kemmner zrealizowany więc powróciłem do tematu Orienta. Aktualnie powstrzymuję się przed kliknięciem FD0F004W a w sumie powstrzymuje mnie kurs $.
[ Dodano: 2011-11-07, 18:34 ]
Odkopię - mamy zwycięzce:
Na szybko, pasek z powodu sposobu pakowania chwilowo źle ułożony - mam nadzieję, że mu się poprawi. Kolor - czego nie widać bardzo ciemny brąz z połyskiem. Brak dokręcania oraz sygnowanej koronki - to na tyle z minusów. Zapięcie motylkowe całkiem fajne, koperta oraz tarcza super wykonane. Aktualnie dalsze testy