Ktos sie pytal na Forum, ktorego nie ma. Przekleje moj post:
Ty lepiej sprawdz, czy zegarek chodzi, bo naprawa kamertonow to droga przez meke. A i baterie ciezko dostac. Latwiej jest z kamertonikami od ETA (np. w Omedze czy w Titusie), do nich latwiej o baterie. Dla osoby zupelnie niezainteresowanej zegarkami Accutrona raczej odradzam - to nie jest zegarek bezproblemowy.
EDIT: to chyba Ty sie pytales . Nic innego nie jestem w stanie powiedziec, niz tam powiedzialem.
[quote="zbyszke"]Ktos sie pytal na Forum, ktorego nie ma. Przekleje moj post:
[i]Ty lepiej sprawdz, czy zegarek chodzi, bo naprawa kamertonow to droga przez meke. A i baterie ciezko dostac. Latwiej jest z kamertonikami od ETA (np. w Omedze czy w Titusie), do nich latwiej o baterie. Dla osoby zupelnie niezainteresowanej zegarkami Accutrona raczej odradzam - to nie jest zegarek bezproblemowy. [/i]
EDIT: to chyba Ty sie pytales :lol: . Nic innego nie jestem w stanie powiedziec, niz tam powiedzialem.[/quote]
Pisałem do gościa. Odpowiedział mi, że zegarki włąśnie są w serwisie Dolińskiego we Wrocławiu, bo stały bez baterii by nie zalało mechanizmu i jutro ma wyznaczony termin ich odbioru. Da znać bo powiedzieli mu, że właśnie nietypowa jakaś bateria do bulovy jest 1,35V.
sowa [Usunięty]
#53 Wysłany: 2011-09-15, 15:59
Zbyszku miałeś rację. Moja oferta została odwołana przez sprzedającego. Zastanawiam się teraz czy licytować jeszcze raz. Takie baterie widziałem na ebay. Może jednak się zmieszcze w 200zł
Ostatnio zmieniony przez sowa 2011-09-15, 15:59, w całości zmieniany 1 raz