Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2009-11-14, 22:32
Kuba, musisz zmniejszyć format zdjęć, to forum nie dopasowuje zdjęć do rozmiaru strony, najbardziej optymalny format to 800 x 600 , jeśli używasz imageshack, możesz użyć opcji resize image.
Noo teraz o wiele lepiej, ta druga fotka"podwodna" , ekstra wyszła.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3547 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2009-11-15, 21:13
Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa o Seikaczu Jak go dostałem potrafił zrobić 10 minut na dobę, ale po porządnym przeglądzie chodzi jak młody byczek
W piątek byłem na imprezie firmowej. I swoim nowym od pewnego czasy zwyczajem gapiłem się na te nadgarstki, zastanawiając się na czym też kierownicy i dyrektorzy odczytują czas.. Miłe zaskoczenie - namierzyłem znów kolejną starą "5" seiko a poza tym.. zalew kwarcowych tissotów i innych perfectów (serio!) .
I wiecie co powiem? Ze swoim SKX 'em czułem się kurcze nieswojo nieco. Nie dość że wielki (w porównaniu do współbiesiadników) to jeszcze gruby (również w porównaniu do..).. Dobrze, że nie wziąłem Monstera lub - o zgrozo - Tritona...
Darecki [Usunięty]
#11 Wysłany: 2009-11-30, 09:21
To jest dowód na to, że ludzie nie zwracają uwagi na takie coś jak zegarek i wystarczy im byle Perfect. Ale uważam, że dyrektor czy prezes skoro pełni taką funkcję, zarabia więcej od innych i ogólnie jego status majątkowy jest wyższy to i zegarek powinien mieć porządny bo wyobraźmy sobie dyrektora/prezesa w merolku albo bmw pod krawatem a na łapce Perfect...
Blaz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2009-11-30, 15:11
Niestety, ale to smutna rzeczywistość. Jeśli świadomość dobrego garnituru i ogólnie ubrania roboczego już w Polakach wzrosła, to świadomość zegarkowa stoi na żenująco niskim poziomie...
Ale wiecie, to już nie o to chodzi , tylko o to, że SKX007 wyglądał jak olbrzym!!!!
To mnie bolało. Zaznaczam - spotkanie w strojach nieformalnych.
A że do garnka kierownictwo wyższego szczebla nosi głównie casio i perfecty, a ostatnio sporo tissotów kwarcowych widzę (najwidoczniej szczyt możliwości) to inna sprawa..