#32 Wysłany: 2011-06-23, 21:54
Fajnie sie prezentuje na nadgarstku! Kiedyś nawet myślałem o tym zegarku i jakims fajnym modzie. Skoro to jest St25 to możnaby w tym kółku brevatato umieścić okienko na date. Myślałem też żeby zastąpić napisy radiomir panerai, napisem u góry egiziano a na dole grosso, no ale to tylko takie moje dywagacje
Mógłbyś mu umieścić zamiast tych cienkich teleskopów jakieś grubsze śruby albo bolce na stałe.
Blaz [Usunięty]
#33 Wysłany: 2011-06-24, 08:26
Santino napisał/a:
Sorry Kuba, ale mnie się tak średnio widzi...
Ja bym powiedział nawet więcej, ale w sumie ten zegarek to kwintesencja panerajostwa, więc czego my oczekujemy?
Co bym nie mówił o zegarku, gratuluję wygranej, bo to zawsze cieszy.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#34 Wysłany: 2011-06-24, 08:39
Korba napisał/a:
Wygląda nieźle. Ale czy te napisy na tarczy, to tak zostaną?? Udaje cos czym nie jest w końcu.
Ano właśnie, jak dla mnie za bardzo udaje i dlatego dostanie nową tarczę by "Foch und Ch." i wtedy to będzie prawdzisty homar. Wskazówki też poprawię - zedrę do mosiądzu. Nałożę tez swoją lumę bo ta nieco za słaba.
Santino napisał/a:
Sorry Kuba, ale mnie się tak średnio widzi...
I bardzo dobrze! Jest szansa, że przez dłuższy czas będzie jedyny na forum
Biiskupia szata już nie onieśmiela kmieciów, ot w czym leży problem, Wielebny Jakubie
Ale dobrze że będziesz modował, bo w TEJ postaci łamie nawet moje bardzo liberalne standardy.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-24, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#39 Wysłany: 2011-06-24, 16:00
No właśnie Mości Alamosie, w tej formie przekracza nawet poziomy hipokryzji jakich dorobiłem się przez lata posługi. Tak czy siak dziś wieczorem i tak go założę - oczywiście w ramach umartwiania się i podtrzymywania w sobie nienawiści do ZUA.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#42 Wysłany: 2011-06-27, 21:19
Ja sie zastanawiam nad Big Egi 60 mm którego to ma w ofercie manbushije. Pewnie i inni też, ale nie chce mi sie szukać. Nie wiem po co mi taki potwór, ale jako ciekawostka mógłby być
Tylko że wszelkie wydatki zegarkowe przekładam na po powrocie z urlopu w Czarnogórze. Teraz budżet by nie wytrzymał.
Też nad nim myślę, ale czekam aż ktoś zrobi to pierwszy i zaprezentuje zdjęcia nadgarstkowe .
Przeraża mnie trochę te 60mm, ale jednocześnie fascynuje .