Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#76 Wysłany: 2011-09-04, 20:02
Eeeee tak tylko zapytałem, otóż na tarczy nie ma napisu RUHLA i wszystko wskazuje na to że go tam nigdy nie było, nie najmniejszych śladów ingerencji w tym miejscu gdzie powinien być.
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#78 Wysłany: 2011-09-04, 22:37
Svedos napisał/a:
Eeeee tak tylko zapytałem, otóż na tarczy nie ma napisu RUHLA i wszystko wskazuje na to że go tam nigdy nie było, nie najmniejszych śladów ingerencji w tym miejscu gdzie powinien być.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 596 Skąd: Warszawa
#85 Wysłany: 2011-10-15, 20:25
powiem tak twoje fotki mnie zainspirowały i zacząłem intensywnie rozglądać się za takim cudem ale nie jest prosto i to nawet nie kwestia ceny więc jakbyś coś miał na zbyciu to jestem w gotowości ale pewnie takich propozycji padało już wiele.
A w ogóle fotki
Svedos nie będę ukrywał że to przez Ciebie, siedziałem przy kompie sprawdzając dzień w dzień ebay, a moja skrzynka mailowa zapełniała się informacjami przegranych aukcjach!!!
Ale udało się i czekam na przesyłkę z Bułgarii, wiele mnie to kosztowało również finansowo, mam nadzieję że zegarek mi to wynagrodzi!!
U mnie taka..i prawie działa ! tzn godzine wskazuje dosc dokładnie
Słaba jakosc zdjecia, chyba przez porysowane szkiełko.
Mankament to to iż u mnie czerwona wskazówka, jak domniemam stopera co ja wyzeruje to samoistnie rusza i zatrzymuje sie na godz.2. Do tego jak juz z premedytacja puszczm stoper i tak dalej niz godz.2 nie idzie.
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..