#1 Wysłany: 2009-08-03, 21:40 Pokaż co dziś nosisz na nadgarstku!
Proponuję, by wzorem innych for zegarkowych w tym wątku prezentować zegarki, które dziś akurat mamy na ręku. Oczywiście niekoniecznie z Dalekiego Wschodu
Dlatego też wątek nie w "Chińczykach w obiektywie" tylko tutaj. Proponuję luźne komentarze bez złośliwości i oczywiście duuużo zdjęć
Ostatnio zmieniony przez 2010-07-24, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2009-08-03, 21:45
Chętnie bym to zrobił, tylko że zdjęcia będzie można wsadzać po 24 godzinach.
Wszystkie zdjęcia dopiero jutro - niestety to odgórny nakaz narzucony przez administratorów fora.pl ktory nie podlega dyskusji i nic z nim nie mozna zrobić
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#4 Wysłany: 2009-08-04, 11:05
Ja mam dzisiaj mojego pierwszego No_name, zdemontowałem z niego osłonę koronki i koronkę a 'la OP i zamontowałem "windę kotwiczną"od Vodolaza. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch egzemplarzy wyposażonych w tą specyficzną koronkę, fotek nie wklejam z powodów oczywistych (24h) , no i zapomniałem z domu zabrać aparat/telefon - ma to jeden pozytywny aspekt, dzisiaj jestem wolnym człowiekiem.
Już nie jestem wolnym człowiekiem, telefon znalazł się w samochodzie.
Tak wyglądał przed
A tak po
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-02-11, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli moge ci cos zasugerować, uważaj z nią na słońcu To pierniczone szkiełko w Amfibii działa jak soczewka. Ja kiedyś zostawiłem na parapecie tarcza do słonca, i po prostu wyjarało ją - teraz jest wrzosowa a nie niebieska ...
qbapiasek Gość
#13 Wysłany: 2009-08-05, 11:46
ALAMO napisał:
qbapiasek napisał:
rozpocznę od własnej ręki nowym nabytkiem:
[/URL]
Piękna ci ta Amfa, bo taka sama jak moja
Jeśli moge ci cos zasugerować, uważaj z nią na słońcu To pierniczone szkiełko w Amfibii działa jak soczewka. Ja kiedyś zostawiłem na parapecie tarcza do słonca, i po prostu wyjarało ją - teraz jest wrzosowa a nie niebieska ...