Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#2 Wysłany: 2009-09-17, 10:13
Zupełnie nie w moim stylo ale idzie sie podobać, z mechanicznych kostek to mam tylko starą Rakietę po dziadku , czyli nigdy nie kupiłem świadomie kostki.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#3 Wysłany: 2009-09-17, 10:24
Ten wzór koperty zakwalifikowałbym raczej jako Tonneau, oczywiście kształt koperty to raczej indywidualne upodobania każdego z nas, ja lubię koperty w tym kształcie.
Ten wzór koperty zakwalifikowałbym raczej jako Tonneau, oczywiście kształt koperty to raczej indywidualne upodobania każdego z nas, ja lubię koperty w tym kształcie.
To bez wątpienia tonneau.
Podobają mi się wskazówki. Jednak jako garniturowca bym go ......nie zakwalifikował. Moim zdaniem za duży, za masywny i chrono. Ale z drugiej strony typowy sportowiec to nie jest. Burany w stali to w wiekszej części kolekcji jedne z najładniejszych obecnie brodukowanych zegarkow z Rosji. Litewskie Vostoki, czy to co nazywane jest Poljot nie umywają sie do buranów moim zdaniem.
Ażurowe wskazówki są ... fajne ! W sumie to skopali by go wkładając lumi do środka, a tak jest "orydzinalnie". I jest szansa że za 50 lat ktoś będzie kminil czy wskazówki nie są uszkodzone, bo bez wypełnienia ...!