Witam mam pytnie związane z pierścieniam do werku molnia 3601,3602, 3603- gdzie mozna je kupić... Ostatnio składałam pare strych molni (rózne wersje również z mikroregulacją) i chciałbym jej umieścić w kopertach które zamówiłem z Chin 45mm coś w stylu Ultramarina Paramilitaria oraz 44 mm - byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz jak można zdobyć takie pierścienie..?
Witam mam pytnie związane z pierścieniam do werku molnia 3601,3602, 3603- gdzie mozna je kupić... Ostatnio składałam pare strych molni (rózne wersje również z mikroregulacją) i chciałbym jej umieścić w kopertach które zamówiłem z Chin 45mm coś w stylu Ultramarina Paramilitaria oraz 44 mm - byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz jak można zdobyć takie pierścienie..?
Pozdrawiam
Mirek
Voli je robił jakiś czas temu dla chętnych. Możesz go zapytać.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#208 Wysłany: 2011-08-09, 21:17
Bestia skończona. Teraz kręci się na karuzelu w ramach testów ale chyba wszystko z nią w porządku. Wyszła mrocznie, w sam raz do pacha Nicka i jestem zadowolony. Przy okazji okazało się, że koronki do 1950 od Jacksona i Gong Wei są niekompatybilne - ta od Jacksona ma mniejszą średnicę tubusa i sprężynę, Gongowa szerszy tubus i brak sprężyny. Taki fikoł.