Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#37 Wysłany: 2010-08-04, 21:51
bow napisał/a:
Nie żartuj. Daje przez pół nocy... fju, fju...
Wypas maszyna
ALAMO napisał/a:
Daaaajeeee ...aż oczy bolą
Im ciemniej w pomieszczeniu tym jaśniej luma świeci - takie jest odwieczne prawo natury Gdzie Alamosku ten Parnis tak daajee - czyżby Kumoter pod kołderką jasność świecenia sprawdzał
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#41 Wysłany: 2011-07-28, 16:28
Powiem szczerze, o szczęśliwi posiadacze Big Madafaki, WALCIE SIĘ. Zacnie to się präsentiert. A czy mogę prosić o jakieś nadgarstkowe foto, najlepiej z wymiarem nadgarstka, żeby pomiar był miarodajny? Szukam takiego bez osłony w rozmiarze 44mm, ale z braku owego może by można się z 47 pogodzić.
Zakochalem sie w nim prawie, jest swietny.
Tylko sekundnik ma luz w mniej wiecej pieciosekundowym zakresie, tak, ze jak ma "z gorki", to staje i zaraz przeskakuje, w poziomie ma takie drgawki caly szas.
Bede pytal niedlugo w warsztacie, jak sie do tego dobrac. Docisniecie z gory nie pomoglo, wiec pewnie cos nie tak z forma.
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#43 Wysłany: 2011-07-28, 19:26
No oryginalny, nie da się ukryć. W zgodzie z powiedzeniem "Chińczyk potrafi"
A sam sikor z tego co widzę mocno potężny, te uszy to już chyba tak poza obrys łapki wystają, a ja mam wszak jakieś 17-17,5, to jeszcze mniej. Jak zobaczę kiedyś na żywo, to może uwierzę, póki co pozostanę chyba przy sprawdzonym 44mm.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#45 Wysłany: 2011-07-28, 20:43
Hmmm... ten pierścień... przypomina mi się troszkę niespodzianka w zegarze z Wołgi. Bolec nie pasował do przełacznika, to go w fabryce ordynarnie dogięli i już pasował . Niby wszystko OK, ale wygląda... chałupniczo