Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#46 Wysłany: 2011-07-15, 13:13
Zenek okazuje się być uniwersalnym zegarkiem.
O tu proszę jako casual ubrany w absolutnie fantastyczny pach Pomysłownika
Zaś tu już w klimatach garniturowych. Zakupiłem od Watchpart paski Teju i Carpa. Jak na razie wygrał Teju ale będzie noszony z Carpą na zmianę. Fantastyczne paski
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#48 Wysłany: 2011-07-19, 11:06
Nie mogłem się powstrzymać i wybebeszyłem go Tarcza - oprócz nalotu na indeksach - NOS. Koperta czysta bez rdzy i nacieków. Usunąłem śniedź wokół tubusu, lekka polerka na bokach oraz poważniejsza na szkle i tyle z mojej strony. Niedługo poleci na kontrolny serwis do zegarmistrza ale to tylko w ramach dmuchania na zimne. Wyregulowałem go do -4sek na dobę.
Zostanę fanem Zenitha ... ekhm idolem znaczy się. Idę dziś po katalog do Apartu
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#59 Wysłany: 2011-07-19, 18:19
kubama napisał/a:
Zdjęcia zdjęciom mogę robić z internetu. Wystarczy położyć ekran laptopa na skanerze. C'mon, magistra za byle co nie dają.
coby nie było tak łatwo... później cykasz fotkę ekranu tego co się zeskanowało, fotkę z aparatu na kompa, z kompa na imageshack, potem na CW i koło się zamyka a katalog wciąż w folii
_________________ The future will start tomorrow, not today.
coby nie było tak łatwo... później cykasz fotkę ekranu tego co się zeskanowało, fotkę z aparatu na kompa, z kompa na imageshack, potem na CW i koło się zamyka a katalog wciąż w folii
A tu już potrzebny co najmniej doktorat, magister może nie podołać tak skomplikowanej procedurze