Przyszedł. Jestembardzozadowolony.
Ma fantastycznie wyprofilowaną kopertę, leży jak przyklejony. Naprawdę fajny zegarek.
Co jest w środku, nie wiem, bo nie mam go czym otworzyć. Ma stopsekundę i pracuje cichutko. WR stestowane.
Jedyny minus to dość krótki pasek, na szczęście dobrej jakości. No i bezel mógłby wydawać inny dźwięk, bo klika jak migacz wartburgu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#26 Wysłany: 2011-07-10, 11:39
Szkoda, że nie zrobili pomarańczowych indeksów na tarczy. Tak bezel imo nie pasuje do tego zegarka. I po co ta czerwona wskazówka sekundowa?
Niech się nosi ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2011-07-10, 13:09
Powinna być pomarańczowa melepeto , w kolorze indeksów na bezelu. A tak nie pasuje. Sprawia imo wrażenie przypadkowości. Mieliśmy to założyliśmy coby nie wyrzucić. Sorki, ale takie mam odczucia.
maciek [Usunięty]
#29 Wysłany: 2011-07-10, 13:13
to jest myśl germańskich inżynierów. Ona jest specjalnie czerwnona. Na pamiątkę gęby Brunera, jak go po raz setny Kloss wystawił.