Przed Wami absolutny TOP Certiny, zegarek który został przeze mnie zakupiony zupełnie spontanicznie - zauroczył mnie. Ktoś by powiedział, Certina za takie pieniądze? Trzeba być chorym.
Kompletnie bez znaczenia. Dla kogo ją kupiłeś - dla siebie, bo ci się spodobała, czy dla "dzidków" co ciułają rok na zegarek za 3 tysie, i jak już uciułają, to każdy z kilometra ma widzieć że kupił kłalitę straszną, żeby kredyt mniej bolał ?
Całkiem fajny zegarek. Drugi co mi się jako-tako podoba Orienta mi przypomina - to na plus.
Jak działa walżu?
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37172 Skąd: Bone China
#9 Wysłany: 2011-06-30, 20:15
to ja nie wiedziałem że tak wygląda top model
#10 Wysłany: 2011-06-30, 20:17
ALAMO napisał/a:
czy dla "dzidków" co ciułają rok na zegarek za 3 tysie, i jak już uciułają, to każdy z kilometra ma widzieć że kupił kłalitę straszną, żeby kredyt mniej bolał ?
Chcesz mi powiedzieć, że tacy istnieją?
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-30, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Chciałbym powiedzieć, że stanowią oni z zasady hejtująca siłe napędową forów dyskusyjnych
Potem się z tego biora opowieści, jak ten sam mechanizm staje się zupełnie innym, zależnie gdzie się zamontuje. Albo koperta nabiera aryjskości jak ją wyładują w Hamburgu z kontenera z Szanghaju. Albo że pasek staje się nagle produktem dobrowolnego oddania skory z dupy szlachetnego kunia, a nie że brutalnego zarżnięcia bydlątka
Ale nie odpowiedziałes na nurtujące pytanie, jak działa walżu Bo te co oglądałem ostatnio - to działały dramatycznie wujowo.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-30, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2011-06-30, 20:31
ALAMO napisał/a:
Albo że pasek staje się nagle produktem dobrowolnego oddania skory z dupy szlachetnego kunia, a nie że brutalnego zarżnięcia bydlątka
No, no, no! Crazy Horse to Crazy Horse!
A ta Certina? Też chętnie posłucham o mechaniźmie, bo to jedyna ciekawa rzecz w tej Certinie...
Jedyna ciekawą rzeczą jest to - że wszystkie które oglądąłem ostatnio, wujowo działały. Kompletna dowolność w zerowaniu. Mam uknutą wredną teorię, że do Bolandy wysyłają odrzuty - chciałbym się z niej doktoryzować, ale nie mam promotora - Antek zajęty rozpylaniem helu nad elektromagnesami ...