jak bys sie troszke rozejzal to zauwazysz ze sa tanie suby ,okolo 50$,sa tez za okolo 100$ i teraz za 150$-dwa pierwsze mialem i powiem tak,pierwszy jest wiekszy od drugiego o jakies 3mm na srednicy...ale bezel ktory wyglada na ceramike jest marnej jakosci (po tygodniu tylko czyszczenia juz byl porysowany)generalnie nie polecam.Drugi co do ceny to dosc wierny homar suba-40mm srednicy,szafirowe szkielko i prawdziwy ceramiczny bezel (zaliczyl pare ladnych strzalow i nic).Na trzeciego czekam i mysle ze tez bedzie ok.Plywalem w kazdym (w tym za 100$ nawet glebiej)i wszystkie bez problemu zaliczyly wode.Ogolnie polecam dwie ostatnie pozycje co do ceny.
jak z chinskim PVD,kazdy wie-dosc trwale ale nie raz kiepsko polozone,trzeba miec nadzieje ze jak sie placi 150$ to sie lepiej przykladaja.Ja wskazowki wymienilem,a z zakupami raczej problemu nie ma,na pewno chlopaki z forum pomoga;-)
#24 Wysłany: 2011-07-12, 22:23
Przychylam się do teorii Iksa, że warto byłoby wymienić mu wskazówki np. na niebieskie. Wyglądałby bardziej świeżo Bransoletę bym zostawił, no chyba, że da się wymienić na taką 21/21. Coraz bardziej mi się podoba.
Przymierzam się do wersji PVD ale razi mnie biały datownik. Po korespondencji z Majfrendami okazuje się, że z czarnym NIE DA SIĘ........
Tak samo przy Parnisie PO. Stąd moje pytanie: czy naprawdę jest to problem nie do przejścia za Wielkim Murem? Tym bardziej, że kupując swego czasu czarnego Big Pilota u Wenpingi przysłała mi właśnie z czarną datą i to bez mojego nalegania.....
A może gdzieś są dostępne osobno takie czarne moduły daty ?
#26 Wysłany: 2012-01-06, 15:55
A ja łyknąłbym od razu kilka sztuk gdyby Panis wymyślił takie oto cudeńka:
Przydałoby się też żeby nie zostawiali gołej tarczy... Można byłoby wymyślić jakąś głębinową nazwę tego modelu I postać jakiegoś nureczka, marlina lub delfinka... Ale byłoby branie!
ano tak się właśnie zastanawiam czy istnieje sposób naniesienia napisów na gotową tarczę, czy trzeba byłoby robić ją od podstaw No, ale z nazwą może być problem - spróbuj wymyślić taką związaną z podwodniactwem która nie była już użyta w jakimś zegarku
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#28 Wysłany: 2012-01-06, 16:51
Iks1984 napisał/a:
spróbuj wymyślić taką związaną z podwodniactwem która nie była już użyta w jakimś zegarku
Przydałoby się też żeby nie zostawiali gołej tarczy... Można byłoby wymyślić jakąś głębinową nazwę tego modelu I postać jakiegoś nureczka, marlina lub delfinka... Ale byłoby branie!
Było już to. W wątku kto bierze najmocniejsze prochy.