Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#18 Wysłany: 2009-11-16, 21:40
Dlatego utajniam jak mogę, wykrętnie mówię że to stary , że już od dawna mam, z Bernim tylko ostatnio wpadkę zaliczyłem, bo z czerwoną tarczą wcześniej nie miałem.
Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy?
Aha- obraziłem się na dekiel. Spodziewałem się żółwika, a tu proszę- przeszklony
entwistle100 [Usunięty]
#20 Wysłany: 2009-11-16, 22:54
Bibliotek@rz napisał:
No powiem tak...Wyperd...ło mnie z kapci
Gratulacje- fajny czołg!
Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy?
Aha- obraziłem się na dekiel. Spodziewałem się żółwika, a tu proszę- przeszklony
Gdzieś wyczytałem że bransoleta jest w stylu Lucka Skywalkera w sumie jest wygodna i dodaje zegarkowi masywnego wyglądu. Zakładałem też gumę (była w zestawie) i też całkiem całkiem a i zegarek chyba o połowę lżejszy. Żółwika niestety niema ale podkleję z mojej DS-dwójki i będzie git .
Pozdrawiam
Michał
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#21 Wysłany: 2009-11-16, 23:13
Ja nie moge ukrywać swoich zakupów , mam za małe mieszkanie , po za tym mimo wieku jak kupie sobie nowego towarzysza to skaczę po mieszkaniu jak opętany - tego nie da sie nie zauważyć
Oooo- z tym meszem mu do twarzy! Towarzysz Blaz Cię poprowadzi dalej w kwestii zakupów- w końcu forumowy spec od pasków i bransolet
entwistle100 [Usunięty]
#26 Wysłany: 2009-11-18, 10:39
Bibliotek@rz napisał:
Oooo- z tym meszem mu do twarzy! Towarzysz Blaz Cię poprowadzi dalej w kwestii zakupów- w końcu forumowy spec od pasków i bransolet
Na razie zostaje bransoleta, maskownice są na sztywno i zegarek idealnie leży na ręce. Zakładałem też gumkę która była w komplecie i praktycznie po tej małej zmianie są to dwa zupełnie inne zegarki. Z gumką jest prawie połowę lżejszy i co tu ukrywać wygodniejszy. Poniżej zdj. poglądowe
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#27 Wysłany: 2009-11-18, 11:07
ALAMO napisał:
U mnie to zła droga. Zaczyna się od zegarka, kończy na nowym pakiecie biżuterii żeby "był zestaw do zegarka" ...
Sorry że się wtrącam, ale jak wygląda biżu "w komplecie" z takim wannowym nurkiem z różową tarczą?