Chyba z 10 razy miałem go na łapie, dlatego będzie do sprzedania.
Słusznie prawisz synu, slusznie ... widać od razu że Światło do ciebie dociera. Ani chybi, Blaz drzwi od kibelka odemknął
Bo ten Epos to jest prawdziwa Cepelia
#66 Wysłany: 2011-06-17, 21:28
Hehe, mam więcej takich zegarków jak ten Epos w których w ogóle nie chodzę, i muszę je w końcu posprzedawać...
[quote="zbyszke"]W tym JLC bardzo podoba mi sie rozwiazanie podwojnego datownika - swietny pomysl. Tyl z przeszklonym deklem natomiast tak sobie - w Reverso powinna to byc lita stal, coby moc swoj herb wygrawerowac (wzglednie zawolanie bojowe np. "na pohybel sk...nom"). No i rozmiar - dla mnie Reverso powinien byc maly, jak Alamo pisze - tak jak zegarki z lat 20-30-tych.[quote="zbyszke"]
Ostatnio zmieniony przez flight 2011-06-18, 10:36, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#70 Wysłany: 2011-06-20, 13:51
breitling świetny +1 dla Blaza
co do reverso, bardzo mi się podoba koncepcja (i rzeczywiście ten co pokazał Santino chyba lepszy) ale koperta to już mi się bardziej w zenithach podoba.
nie jestem przekonany do tych wyżłobień poprzecznych w kopercie... chociaż jestem świadomy, że historycznie tak ma być i koniec!
ogólnie świetny łocz.