Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#34 Wysłany: 2011-06-13, 12:51
kaido2 napisał/a:
Piłeczka zegarmistrzowska powinna bez problemu dać rade nie powodujac przy tym zniszczeń(rysy etc).
Piłeczka to raczej nie jest sprzęt zegarmistrzowski. Mój majster ma taki specjalny przyrząd do zakręcania/odkręcania dekli. U góry jest koło średnicy tak z około 20 cm, a na dole wymienne końcówki w tym również gumowa końcówka do dekli takich jak Marynowe. Pod tą końcówką umieszcza się zegarek przykręcony do specjalnego uchwytu. Tyle tylko, że jak tym ustrojstwem dokręci to nie ma bata, żeby to piłeczką odkręcić. Już kilkakrotnie go prosiłem, żeby dekli mi nie dokręcał
Mój majster ma taki specjalny przyrząd do zakręcania/odkręcania dekli. U góry jest koło średnicy tak z około 20 cm, a na dole wymienne końcówki w tym również gumowa końcówka do dekli takich jak Marynowe. Pod tą końcówką umieszcza się zegarek przykręcony do specjalnego uchwytu. Tyle tylko, że jak tym ustrojstwem dokręci to nie ma bata, żeby to piłeczką odkręcić.