Pies czy kot?: kot
#69 Wysłany: 2011-06-10, 14:03
Zardz szczere gratulacje! Jak czytałem twoje opracowanie na początku konkursu, to juz wiedziałem, że pozamiatane. Mam nadzieję, że to nie ostatni kokurs literacki, może uda się jeszcze kiedyś powalczyć.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#70 Wysłany: 2011-06-10, 14:06
Tez mam taka nadzieje,pisanie takiego opracowania to swietna zabawa.I ile mozna sie dowiedziec
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Czino [Usunięty]
#71 Wysłany: 2011-06-10, 15:28
Zardz gratulacje!
Blaz [Usunięty]
#72 Wysłany: 2011-06-10, 16:09
Cytat:
Reporter (do Oli): Żyjecie tu na planie filmowym, niczym w jednej, wielkiej rodzinie. Prawda czasu, prawda ekranu, prawda... Wasz film mówi tę bolesną prawdę o sanacyjnej rzeczywistości, prawda?
Reżyser: Ujadanie myśliwskiej sfory i strzelające korki szampanów nie są w stanie zagłuszyć nadciągającej burzy.
Zastępca: Tak jest!
Ola: Nie są w stanie. Staramy się oddać tę atmosferę. Mamy pełne zaufanie do reżysera, wszyscy do wszystkich. Nie chcę być kontrowersyjna. Oto młody wykonawca, amator.
Reporter: Amator?
Ola: Panie Staszku!
Reporter: Panie Staszku! Prosimy bardzo, panie Staszku!
Ola: Pierwszy raz w filmie. Może być wzorem dla nas wszystkich. Dziękując jemu, dziękuje symbolicznie całej ekipie.
Paluch: Dziękuje bardzo!
Reporter: Dziękuje bardzo!
Dziękując całej ekipie za były już konkurs dziękuję jednocześnie Zardzowi, że taką historyję wymyślił.
A jednocześnie informuję, że te zniknięte parówki jeszcze bardziej zewrą nasze szyki!