No to z tego powodu tez bym go nie wziął - raz że nie mam zaufania do żadnego PVD, dwa że tutaj taki wzór koperty, z rantami zdobionymi które odstają, naturalnei naraża je na szybsze wytarcie - zaraz ci te "kuleczki" będa tak bling-blingować, że będziesz mógł rastamana grać bez charakteryzacji ...
Od 3 dni u mnie. Oto on: Chińczyk za 30zł. Automacik, dokładność - POWALAJĄCA! -1s/72h!!!! Niestety, moją cyfróweczke pożyczyłem i będę miał dopiero w sobote także teraz jakieś-takieś zdjęcia prastarym sprzętem:
qbapiasek Gość
#79 Wysłany: 2009-08-20, 11:53
Dokładność rzeczywiście powalająca
Wykonanie jak? Bo z fotek to naprawdę wygląda nieźle
boki i wewnętrzna częśc uszek ma krzywo nałożony chrom i troche sę światło załamuje, ale teraz po polerce już jest w miarę ok. Tarcza czysta, bez skaz, mała draska na wskazówce godzinowe, ale widać tylko przy mocnym świetle, mechanizm jak mechanizm, brudny, nawet odciska palucha jest ale ogólnie zeagrek wygląda naprawdę przyzwoicie. Jak będę miał aparat to rzucę fotki i reckę