PS. WOŚP już była, a może coś przeoczyłem? Czekać na następną edycję jakoś nie mam zamiaru
Nie, będzie na tegorocznym finale jako nasz forumowy dar Wszyscy się na nią zrzucili po jakies 8 zetafonów. To taka nasza, skromniejsza oczywiście w zamiarze, wersja "zrzutki na zegarek przechodni" popularyzowanej ostatnio w oponotfurczych środowiskach
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-06, 06:32, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#303 Wysłany: 2011-06-06, 09:31
Ale że oto, że na forum którego nie mam padła propozycja wspólnego zakupu wypasionego zegarka przechodniego, który to zegarek był by przebywał u współwłaściciela przez kilka dni w roku
To najbardziej nowatorski pomysł na posiadanie własnego zegarka
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#307 Wysłany: 2011-06-06, 09:51
Ale pomysł ten można wzbogacić. Można przeprowadzić specjalna loterie fantową, gdzie wygraną będzie prawo do schlania się do nieprzytomności i zgubienia zegarka przechodniego podczas długiej i burzliwej drogi do domu.
Ale pomysł ten można wzbogacić. Można przeprowadzić specjalna loterie fantową, gdzie wygraną będzie prawo do schlania się do nieprzytomności i zgubienia zegarka przechodniego podczas długiej i burzliwej drogi do domu.
Będzie też trzeba opracować spis kar za rysy w określonych punktach zegarka. Na przykład za ryse na kopercie - wleczone. A na bezelu - wleczone i w ryj dac moge dać. Należy tez wypracowac metodykę przekazywania sobie fetysza, oraz uzgodnić treść stosownych protokołów Ale pomysł ma potencjał, ja wam to mówię Janek słusznie też zauwazył, że jakby znaleźli 1000 chętnych, to przy składce zakładanej mogliby sobie Faszerona nawet kupić, i potem co 3 lata każdy by mógł się 1 dzien lansować Jest potencjał w projekcie, jest ...
#310 Wysłany: 2011-06-06, 10:07
A co się okaże, gdy trafi się melepeta z dobrym okiem i spostrzeże, że indeks jest przesunięty o 0,0003 mikrometra i zepsuje zabawę oddaniem niewątpliwie bubla do producenta? O nie! Jeśli się tak bawić to ja poproszę tylko tych z kaprawym wzrokiem.