#1 Wysłany: 2011-06-03, 14:24 Kto pomoże w zakupie w zagranicznym sklepie?
Hej,
Panowie potrzebuję pomocy w zakupie na stronie http://www.21jewels.com/index.asp
Bo z tego co widzę nie można płacić PP, a innej opcji ja nie mam
Pomoże ktoś?
Ostatnio zmieniony przez 2011-11-04, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Do you accept payment by PayPal?
Upon request we will be able to accept payment by a PayPal verified member. The details of the ordering process will be informed to you when requesting payment by PayPal. Please email your request to sales@21jewels.com. Transactions in US$ only.
Kupowałem parokrotnie na 21jewels, zawsze płaciłem PayPalem - wystawiają fakturę jak poprosisz.
A do tego nie ślą Fed Exem , tylko registered air mail - żaden z zegarów od nich nie trafił mi na cło, mało tego - zawsze biły rekordy szybkości - najszyszy zamówiony w niedizelę wieczorem, zajechał w środę rano.
Brać , nie gadać, tym bardziej, że mają dostać parę sztuk SNZH57 (złotego).
To że coś jest u nich na www nie znaczy że mają na stocku, trza pytać.
a 158 prezydentów za FFF wraz z wysyłka to dobra cena.
Czino [Usunięty]
#12 Wysłany: 2011-06-04, 15:54
Ok, dzięki wszystkim za pomoc-napisałem do nich i już wszystko załatwione przez PP
Pies czy kot?: kot
#13 Wysłany: 2011-06-04, 21:58
no to fajnie
Czino [Usunięty]
#14 Wysłany: 2011-06-05, 12:18
Ano
Generalnie póki co jestem bardzo zadowolony bo obsługa klienta jest na najwyższym poziomie-w niczym problemów nie robią
zlodziej_czasu [Usunięty]
#15 Wysłany: 2011-09-19, 17:36 Pomoc w zakupie big mako
Witam,
nie mam doświadczenia w kupowaniu zegarków za granicą a chyba tam najbardziej opłaca się kupić big mako. Proszę więc was, doświadczonych o sugestie jakiegoś pewnego, taniego źródła gdzie mógłbym nabyć ten zegarek w czarnej wersji. Najlepiej jakby przesyłka szła jak najszybciej