I to jest słuszne podejście. Dzisiaj dopasowałem branzoletę i jutro zakładamy go do garnituru. W końcu to klasyczny elegant
Duży to jest 55mm pilotek Sylwka, ten to po prostu męski zegarek
Obiektywnie oceniając, to zegarek jest bardzo ciekawy.
Miyota jest świetna. Ciut duży, ale to kwestia gustu. Koperte ciężko tez będzie utrzymać w czystości, ale to nurek, więc jak go raz na tydzień sie pod kranem umyje - to mu nic nie będzie. Ręce masz już takie długie, że ci się bardziej nie wyciągnął od niego Dobry zakup.
#109 Wysłany: 2011-05-23, 09:12
Gdy go zobaczyłem to zrozumiałem znaczenie pojęcia "obciążnik".
Nieeee no, sam zegarek jest fajny, jeno nico duży i przyciężki, nowy werk Miyoty wygląda bardzo dobrze i sprawia wrażenie solidnie wykonanej i zwartej konstrukcji.
Android Roberta jest raz - świetny, dwa - niespotykany. Koperty w takim kształcie jeszcze nie widziałem. Z wielkością koperty przesadzili, ale Android lubi robić zegarkach w rozmiarach zegara dworcowego. Robertowi ten zegarek pasował jak ulał, na jego ręce wcale nie wyglądał na takiego wielkiego
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!