#1 Wysłany: 2011-05-19, 14:49 Co przyjechało do Bowa z Ameryki
No Melepety...
Sprawa jest prosta - przyjechały trzy zegarki z Ameryki dla mojej skromnej osoby.
Rodowite jankesy...
Jeden to prawdziwie męski rozmiar nurkowy, drugi jest w klimacie militarnym, trzeci plastikowy.
Nikt takich jeszcze nie ma, albo nie chwalił się na forum.
Za wszystkie razem można kupić Boschetta lub Helsona lub Benarusa.
Dwa są kwarcowe, jeden to automat.
Pojawią się w Zgierzu, gdzie mam je odebrać, o ile uda mi się dotrzeć.
Tyle podpowiedzi...
Kto pierwszy poda właściwe trzy firmy otrzyma ode mnie puchar przechodzi - a jakże - amerykancki - od Jacka Danielsa. Nie mam pod ręką, to chyba puchar 0,7l.
Swoje propozycje proszę podawać do godziny 12.00 w sobotę 21.05.2011r, na forum - w tym dokładnie temacie.
Naturalnie, w konkursie nie mogą brać udziału Melepety, które wiedzą, tudzież wiedzą częściowo.
Jeżeli nikt właściwie nie odgadnie (a ja pojawię się w Zgierzu, co ciągle nie jest pewne), to puchar przejdzie na poczet dobrego rozwoju procesu zlotowego w Zgierzu.
Zapraszam i życzę wygranej
Wydaje mi się, że regulamin jest dobrze skonstruowany, jeżeli o czymś zapomniałem, to proszę o uwagi
Czasu jest mało, więc będę podpowiadał
Szczególne preferencje będą mieć uczestnicy zlotu, bo nie chce mi się wysyłać pucharu, a zakładam, że jednak dojadę...