W końcu po długich perturbacjach doszła. Pomarańczka od Alphy.
Jeszcze nie wiem czy zostanie, czy zasili bazarek. Zastanawiam się nad inną pomarańczką...
_________________ Segoy
Czino [Usunięty]
#9 Wysłany: 2011-05-14, 21:22
Gratki Segoy!
Widzę, że w tych nowych PO od alphy są nieco zmienione indeksy godzinowe (6,9,12).
A ja np. nie jestem do końca zadowolony Do wykonania nie można się niby przyczepić (no może standardowo - szlif między uszami, za lekko chodzący bezel), ale ogólnie zegarek wydaje się jakiś taki, nie wiem, zabawkowy Może to kwestia wielkości, albo ciężaru (przyzwyczaiłem się do odważników ostatnio ciężko się przestawić w drugą stronę ) Zostaje, ale będzie prezentem dla bratanka (zamiast MQJa)
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#15 Wysłany: 2011-05-15, 08:56
Iksie,spaczony jestes przez cos ciezszego, bo ja do Alphy mam tylko jedno zastrzezenie - szlif miedzy uszami,ktorego nie widac.Reszta jest klasy zegarkow za kilkadziesiat razy tyle.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "